Asesso újdonságok a hazai protektorok gyártójától

“Ne sajnáld a pénzt egy térdvédőre és ne légy lusta felvenni! Ha összetörik a térded, nem lesz jó és ez nem azt jelenti, hogy hasogatni fog hidegben, hanem azt, hogy örülhetsz, ha majd behajlik!

Az Asesso története 2006-ban indult, mikor is az Asesso térdvédő megálmodója és tervezője maga is motorozás közben jött rá, hogy milyen egy kényelmes protektor.
Ki tudhatná jobban, mint egy motoros, milyen az a védőfelszerelés, amely megadja a motorozás szabadságának élményét úgy, hogy közben véd nem csak a mechanikai sérülésektől, de az ízületek menetszél miatti lehűlésétől is. Az Asessonál ezért speciális, kiváló minőségű neoprén anyagot használnak, hogy a menetszél ne hűtse ki az izületeidet.

Az energiaelnyelő rétegnek köszönhetően az ízületeket érő külső behatás egyenletesen oszlik el, így csökkenti az esetleges sérülések mértékét. Többféle ütéselnyelő anyaggal dolgoznak az Asesso műhelyében, amelyek belekerülnek a védőfelszerelésekbe. A legújabb Asesso termékekbe már a méltán híres SAS-TEC protektorokat varrják, amelyek kíválóan viselkednek egy esés alkalmával és kényelmes viseletnek számítanak a protektorok piacán.

Az Asesso termékek nem csak motorozáskor nyújtanak védelmet, hanem más veszélyes sportoknál is.

Lovasok, snowboardosok, kaszkadőrök folyamatos pozitív visszajelzései győzik meg a gyártót, hogy az  Asesso közösség imádja a szabadságot, imádja a kihívásokat, de elég tudatos ahhoz, hogy vigyázzon magára és védelméről gondoskodjon.

De miben is rejlik az Asesso népszerűsége?

2012-ben találkoztunk először a cég termékeivel, amikor is tartóstesztet készítettünk róluk. Itt pedig most az újdonságokat szeretnénk nektek bemutatni, hiszen a fejlődés nem állt meg azóta sem. A térdvédők, maszkok és vesevédők mellett, már többféle gerincvédőt is kínál az Asesso.

A SAS-TEC anyagnak köszönhetően a gerincvédő teljesíti a kettes szintű védelmi követelményeket is, így ezzel már nagy biztonságban van a legféltettebb és legfontosabb szervünk, a gerinc.

További fejlesztések is készülnek már, a gerincvédők jó szellőzését kell most megoldani, hogy a forró napokon is kényelmes legyen a használatuk.

GERINCVÉDŐK

Az “egyszerű” gerincvédő is telesíti a legszigorúbb biztonsági követelményeket és nem kerül 30.000 Ft-ba sem!

 

Képzeld bele magad!

 

A mellvértes gerincvédőbe is a legnagyobb SAS-TEC protektor került, kiegészítve egy kis farokcsontvédővel
Elölről így fest a mellvért, amelyben szintén a SAS-TEC véd

 

TÉRDVÉDŐK

A legújabb SAS-TEC térdvédő is ugyanazt a népszerű külső anyagot kapta, mint a Többi Asesso térdvédő. Ára: 15.500 Ft

 

S-es mérettű 5XL-ig készülnek a térdvédők, hiszen egy 50 kilós hölgynek nem lehet jó az, ami egy 150 kilós rocker Harley-s lábára jó lehet. (Ezt csak a szemléltetés miatt írtam így! ? ) A minőségi, dupla tépőzárak pedig csak 10000 tépés után kezdik észrevetetni, hogy ekezdtek gyengülni…

 

 

A Classic térdvédők már 11500 Ft-tól elérhetőek
Hosszított kivitelben is létezik Medium néven 12500 Ft-ért
Protektoros nadrág, amely farkcsontnál plusz megerősítéssel, légáteresztő anyagból készült. 10 mm-es szivacsozás segít tompítani az ütést, a külső behatást egyenletesen szétoszlatja, így csökkentve a sérülés mértékét. Viselése nem akadályoz a mozgásban. Ajánlott minden extrém sporttevékenységhez, motorozáshoz, snowboardozáshoz, síeléshez. 18.900 Ft

A fenti újdonságokon kívül megtalálod még az izületi melegítőket is a cég weboldalán, ha fázós vagy érdemes olvasgatni róluk még az asesso.hu-n!

Az Asesso termékek népszerűsége pedig a tartóstesztből is kiderült, amely még mindig érvényes bár eltelt azóta már 5 év.

  • Kényelmes viselet

  • Nem karcolja a motort, mivel puha anyag borítja a protektort

  • Nem mozdul el a helyéről, így mindig biztosan jó helyen lesz, ha valami történne

  • Mivel hazai gyártás így az ára is a hazai pénztárcákhoz van igazítva”

Az eredeti cikket itt lehet elolvasni: Tesztmotor.hu

Tagged , , ,